Confidentialitatea datelor personale

 

SC ENETHA SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. SC ENETHA SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Numarul de inregistrare al notificarii transmise de SC ENETHA SRL urmeaza sa fie transmis de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.indigo.com.ro/www.sticlanunta.ro adresa sa de e-mail, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.indigo.com.ro/ www.sticlanunta.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este suficient sa ne contactati si sa solicitati acest lucru la adresa de e-mail: susire.indigocards@gmail.com

 

SC ENETHA SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise de catre clienti prin sistemul sau informatic. SC ENETHA SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, SC ENETHA SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul si nu raspunde pentru actiunile tertilor indreptate impotriva site-ului si/sau a clientilor sai.

 

La efectuarea unei comenzi vom stoca informatiile dvs. personale. Prin acesta acceptati faptul ca stocam informatiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda dvs. si sunteti de acord sa primiti pe viitor materiale promotionale prin orice mijloace de comunicare (telefon, posta, e-mail etc.) din partea SC ENETHA SRL.

 

SC ENETHA SRL se obliga sa respecte cumparatorului drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. Nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.

 

La cererea expresa a cumparatorului, vanzatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumparatorul va trimite vanzatorului pe adresa de e-mail susire.indigocards@gmail.com sau prin posta la adresa str. I.Bratianu, Nr.8 Ap 3, mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care va specifica in detaliu solicitarea.


Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Sticle Nunta  Borcane Nunta  Pungi Nunta